Pagina bekijken

Mediator drs. Lucienne Willems in Den Haag

Ik ben drs. Lucienne Willems, registermediator MfN.

Na mijn studie sociale en klinische psychologie heb ik gewerkt als psycholoog en beleidsmedewerker in de geestelijke gezondheidszorg en bij de rijksoverheid. Ik heb verschillende therapeutische opleidingen en coachingsmethodieken gevolgd en vervolgens de opleiding mediation gedaan.

Al jaren begeleid ik mensen, zowel met individuele als met relationele problematiek, zowel tussen twee partners, als tussen ouder(s) en kind(eren) of broer(s) en zus(sen). Het is mijn passie om mensen te helpen prettiger in het leven te staan en beter met elkaar te kunnen omgaan.

In mijn vrije tijd ben ik sinds enkele jaren met veel plezier (pro bono) werkzaam als buurtbemiddelaar bij DOCK, buurtbemiddeling Rotterdam. Ik ben aangesloten bij de MfN, bij de Rotterdamse Mediation Associatie en bij het Nederlands Instituut van Psychologen. Ook ben ik met zeer veel genoegen lid van enkele intervisiegroepen.

Mediator Lucienne Willems in Den Haag

Maak een afspraak bij mij
Op het contactformulier kunt u aangeven dat u een afspraak wilt maken. Na ontvangst van het ingevulde contactformulier, zal ik telefonisch contact opnemen. U kunt ook telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken.

Heeft u vragen die nog niet zijn beantwoord? Heeft u behoefte aan meer informatie over mediation, neemt u dan gerust contact op, telefonisch of per email.